Ο οδηγός για το κάπνισμα σε μπάρμπεκιου υγραερίου

14
Ο οδηγός για το κάπνισμα σε μπάρμπεκιου υγραερίου

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.6.6″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Μια από τις ερωτήσεις που λαμβάνω πολλές από πελάτες και φίλους είναι «Μπορώ να καπνίσω σε μπάρμπεκιου αερίου;». Η απλή απάντηση είναι ναι, μπορείτε, με λίγα μόνο κομμάτια εξοπλισμού. Καθώς τα κιτ όπως το Χριστουγεννιάτικο Κιτ ζαμπόν είναι τόσο δημοφιλή, ήθελα να φτιάξω ένα γρήγορο πώς να καπνίζετε σε μπάρμπεκιου αερίου.

Μια προειδοποίηση όμως – η χρήση αυτής της μεθόδου δεν θα παράγει τόσο πολύ καπνό όσο η χρήση ενός πραγματικού καπνιστή, αλλά να θυμάστε ότι το κρέας θα πάρει καπνό μόνο σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία ούτως ή άλλως, οπότε η ένταση θα είναι ελαφρύτερη στο τελικό προϊόν.

Για να επιτύχετε το κάπνισμα σε μπάρμπεκιου αερίου, θα χρειαστείτε μερικά πράγματα – α με κουκούλα μπάρμπεκιου αερίου που έχει πολλαπλούς καυστήρες που μπορούν να ελεγχθούν μεμονωμένα, ένα κουτί καπνίσματος (ή μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας) και μερικά ροκανίδια.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΑΣ

Αρχικά, μουλιάστε τα ροκανίδια σας σε νερό. Υπάρχουν μερικές σχολές σκέψης σχετικά με το μούσκεμα των πατατών, άλλες δεν ενοχλούν, άλλες κάνουν με κρασί ή άλλο αλκοόλ. Για να χρησιμοποιήσω ένα κουτί καπνίσματος, μουλιάζω για μισή ώρα σε νερό, καθώς σημαίνει ότι θα σιγοκαίει και θα καπνίζει, αντί να καεί.

Επιλέξτε ένα καρπόξυλο που ταιριάζει καλύτερα στην κοπή που μαγειρεύετε. Το μήλο και το χίκυρι είναι καλά ξύλα για όλες τις χρήσεις. Οι φίλοι μας στο Χάντρες θερμότητας έχετε ένα υπέροχο προϊόν που ταιριάζει

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ BBQ ΣΑΣ

Στη συνέχεια, προθερμάνετε το μπάρμπεκιου σας ανάβοντας έναν καυστήρα από τη μία πλευρά προς τα ψηλά, είτε από την πλευρά με την πλάκα γκριλ (αντί για την επίπεδη πλάκα), είτε μια αποσπώμενη επίπεδη πλάκα. Αυτό είναι το ίδιο με τη δημιουργία έμμεσης θερμότητας σε ένα μπάρμπεκιου με κάρβουνο, πρόκειται να δημιουργήσετε μια ζώνη χωρίς άμεση θερμότητα και να έρχεται μόνο από τη μία πλευρά.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Αφαιρέστε τα πατατάκια από το νερό και γεμίστε το κουτί του καπνιστή. Μην το γεμίζετε υπερβολικά καθώς θέλετε χώρο για να κινείται ο αέρας και η θερμότητα. Εάν δεν έχετε κουτί καπνιστών, πάρτε ένα μικρό δίσκο με αλουμινόχαρτο με μερικές τρύπες στο κάτω μέρος, προσθέστε τα ροκανίδια σας, στη συνέχεια σφραγίστε με αλουμινόχαρτο και ανοίξτε μερικές τρύπες στην κορυφή. Εναλλακτικά, Η Amazon διαθέτει μια σειρά από κουτιά καπνιστών για αγορά.

Μόλις το μπάρμπεκιου είναι σε θερμοκρασία, τοποθετήστε το κουτί καπνίσματος στην πλευρά άμεσης θέρμανσης του μπάρμπεκιου. Μερικά κουτιά καπνιστών έχουν σχεδιαστεί για να κάθονται απευθείας στους καυστήρες, αλλά το να το έχετε ψηλά θα είναι αρκετό για να κάθεται στη σχάρα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Κλείστε το καπάκι και περιμένετε μέχρι το κουτί να αρχίσει να βγάζει καπνό. Προσθέστε ένα ταψί με ένα πιάτο στο πλάι του μπάρμπεκιου που δεν έχει άμεση θερμότητα για να μπορεί ο καπνός να περάσει σε όλο το κόψιμο.

[/et_pb_text][et_pb_video src=”https://www.youtube.com/watch?v=LCx82R89O-c” _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_video][et_pb_divider _builder_version=”4.6.6″ _module_preset=”default”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ admin_label=”Lamb Product Module” _builder_version=”4.4.0″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.4.0″][et_pb_wc_images product=”76725″ _builder_version=”4.6.6″][/et_pb_wc_images][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.4.0″][et_pb_wc_title product=”76725″ _builder_version=”4.6.6″][/et_pb_wc_title][et_pb_wc_description product=”76725″ _builder_version=”4.6.6″][/et_pb_wc_description][et_pb_wc_add_to_cart product=”76725″ show_stock=”off” _builder_version=”4.6.6″][/et_pb_wc_add_to_cart][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Πώς να καπνίσετε σε μπάρμπεκιου υγραερίου

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar